top of page
Kopie van IMG_20210330_181724.jpg

Hey!

IK BEN CAROLINE

passie creativiteit gezelligheid

Het zijn nog maar enkele woorden waarmee ik mezelf zou beschrijven. Mijn lieve oma leerde me voor het eerst kennismaken met naald en draad. Wat hebben wij veel creatieve tijd samen doorgebracht.

 

Toch was het al 2017 toen ik de creatieve duizendpoot in mezelf herontdekte. Ik verdiepte me helemaal in het haken, vond plezier in mezelf leren naaien en begon leuke spulletjes en creatieve cadeaus te maken voor vrienden en familie.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan en de creativiteit in mezelf werd zo groot dat ik voelde dat het tijd werd om ze te delen met de buitenwereld. Ik hakte de knoop door en koos resoluut om één van mijn grootste dromen waar te maken: van Ateljee C mijn bijberoep maken.

Ateljee C betekent voor mij creatief bezig zijn, zonder enige grenzen. Ontdekken, ontmoeten, delen. Gelukkig worden van nieuwe dingen te leren en anderen te inspireren. Want hoe leuk zou het zijn om ook anderen te helpen om hun creativiteit te (her)ontdekken!

Waar je me in mijn vrije tijd kan vinden? Als ik niet gezellig onder een dekentje lig te haken of achter mijn naaimachine zit, vind je me vast en zeker in de natuur: met wandelschoenen midden in de bossen of met mijn haren in de wind aan zee. 

bottom of page